Over BeheerGoed

Lees verder

Sinds 1 januari 2022 is Havensteder VvE Diensten overgegaan in BeheerGoed. Om duidelijk onderscheid te maken tussen de woningcorporatie Stichting Havensteder en VvE beheer is gekozen voor een aparte B.V., met een eigen naam en logo. Vanaf januari 2022 zijn deze twee organisaties dus volledig gescheiden van elkaar.

Array

Deel deze pagina

BeheerGoed full-service VvE beheer

BeheerGoed is een Rotterdamse, gecertificeerde, innovatieve en moderne VvE beheerder met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening voor VvE’s in en om Rotterdam. BeheerGoed richt zich op een goede voorbereiding en uitvoering van de besluitvorming van de Vergadering van Eigenaars. Wij werken zoveel mogelijk digitaal. Dit houdt in dat alle eigenaren 24 uur per dag via internet toegang hebben tot relevante informatie over de VvE. De eigenaars kunnen online de stand van zaken bekijken van o.a. gemelde reparatieverzoeken, hun betaaloverzicht, de begroting, de splitsingsakte of de contracten. Ook vergaderstukken worden zoveel mogelijk digitaal aangeboden. Dit bespaart niet alleen veel papier, maar is ook nog eens beter voor het milieu.

BeheerGoed staat voor u klaar

Gemak dient de mens. Klantgerichtheid en persoonlijk contact staat bij ons voorop. Daarom heeft u bij BeheerGoed een vast aanspreekpunt met veel ervaring. Uw VvE-beheerder wordt bijgestaan door een VvE-administrateur die het volledige financiële beheer voor zijn rekening neemt. De beheerder en de administrateur bespreken wekelijks alle lopende zaken van uw VvE met elkaar. Kwalitatief hoogwaardig VvE beheer noemen wij dat. In geval van calamiteiten (noodgevallen) staan wij altijd voor u klaar.

24/7 service

BeheerGoed is 24/7 bereikbaar. Wij maken buiten kantoortijden om gebruik van een professioneel servicecenter. Voor spoedgevallen belt u ons op ons algemene telefoonnummer. Geen vertraging, u wordt direct geholpen.

Betrouwbare en professionele intermediair

BeheerGoed gaat op een professionele manier om met de wensen van de klant. Er wordt respectvol omgegaan met de financiële administratie. BeheerGoed is een intermediair tussen de belangen van VvE Eigenaren en besturen in het beheer. Daarnaast ontzorgt het VvE’s door een groot deel van het beheer uit handen te nemen.

We kiezen voor een eigentijdse benadering met het oog op maatwerk

BeheerGoed weet wat er in de stad speelt en gaat mee in de behoefte. Met verschillende pakketten op maat krijgt iedere VvE een gepersonaliseerd product. Liever een vergadering zelf voorzitten? Of dit toch liever uit handen geven? Het kan allemaal. Door constant te blijven kijken naar de vraag van bewoners en de stad blijft de VvE modern en eigentijds.